Jokerit jatkoi vieraskiertuettaan voitolla – ”Tämä on aina vaikea paikka pelata”

Jokerit juhlii maalia.

Jokerit juhlii maalia. (Kuva Mikko Taipale/ Jokerit)

Jokerit voitti Tsherepovetsin terästehdaskaupungissa Severstalin 2-1.

JÄÄKIEKKO Jokerit otti lauantaina voiton Tsherepovetsin ankeassa terästeollisuuskaupungissa voittamalla paikallisen terästehtaan joukkueen Severstalin jatkoajalla 2-1. Peter Regin iski jatkoajalla komean maalin.

Torstaina Jokerit oli voittanut Moskovassa TsSKA:n 3-0. Komea voitto ei tuonut kuitenkaan liiallista hyvänolon tunnetta.

– Tämä on aina vaikea paikka pelata. Torstain ison voiton jälkeen mietittiin, miten olemme tänään henkisesti valmiita, ja mielestäni jätkät tekivät siinä hyvän työn. Oltiin pelissä mukana, Jokereiden päävalmentaja Lauri Marjamäki kiitteli joukkuettaan Jokereiden tiedotteessa.

Kolmannessa erässä Jokerit oli alakynnessä.

– Kolmas erä oli heidän ja siellä on kyllä erinomainen joukkue, jolta löytyy luistelu- ja kamppailuvoimaa. Ehkä he tuon yhden pisteen ansaitsivat, Marjamäki sanoi.

Jokereiden latvialaismaalivahti Janis Kalnins oli jälleen kerran loistava. Hän torjui 34 kertaa. Jatkoajalla Kalnins torjui Severstalin hyökkäyksen kahdella nollaa vastaan ja torjunnasta käynnistynyt vastahyökkäys varmisti Jokereiden voiton.

– Ollaan iloisia ja onnellisia, että saatiin kaksi pistettä. Joukkueelle iso krediitti tästä; kaikki suorittivat hyvin ja Janis oli jälleen viimeisenä lukkona erinomainen, Marjamäki kehui.

Tiistaina Jokerit pelaa Moskovassa Spartakia vastaan.

– Vielä on kolme peliä ennen maajoukkuetaukoa. Hyvä, että saadaan sunnuntaina huilata ja käydä katsomassa vähän Punaista toria. Maanantaina taas harjoitellaan ja tiistaina Spartakin kimppuun, Marjamäki kertoi.

Jokerit nousi läntisessä konferenssissa kuudenneksi. Severstal on yhdeksäntenä.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: Leijonien maailmanmestari osasi odottaa seurasiirtoa – ”Vähän laskeskelin yksi plus yksi”

Kommentoi Facebookissa