Jokerit palasi maan pinnalle – ”Vastustaja tappavan tehokas”

Jokerit pelaa venäläisrahoitteisessa KHL-liigassa

Jokerit pelaa venäläisrahoitteisessa KHL-liigassa. (Kuva Mikko Taipale/ Jokerit)

Jokerit taipui Avangard Omskille Helsingissä maalein 2-5. Tehottomuus kostautui.

JÄÄKIEKKO Jokerit juhli viime lauantaina voittoa KHL:n läntisen konferenssin kärkijoukkueesta Moskovan TsSKA:sta. Maanantaina Helsingissä vastus oli jälleen kova, mutta Jokereiden esitys ei riittänyt voittoon. Avangard Omsk oli parempi maalein 5-2.

Itäisessä konferenssissa toisena oleva Avangard johti ottelua 2-0 ja 3-1. Jokerit kiri kahdesti maalin päähän, mutta lopulta tehottomuus kostautui.

– Tasainen ensimmäinen erä, jossa hallinta oli pikkaisen meillä, mutta maalille olisi pitänyt päästä paremmin. Toinen erä olikin sitten täysin meidän, mutta oltiin tehottomia. Kymmenen laatupaikkaa kahteen erään, eikä tehty kuin yksi maali. Kolmannessa erässä piti ratkaista peli, muttei pystytty siihen. Vastustaja oli tänään tappavan tehokas. Meidän pitää kasvaa vielä, Jokereiden päävalmentaja Lauri Marjamäki totesi seuransa nettisivuilla.

Juttuvinkki: Kalervo Kummola kovasta ratkaisusta – ”Mitään poliittista painostusta ei minua kohtaan tullut”

Marjamäki manasi huolimattomuutta.

– Vähän tulee vieläkin sellaisia hupsistakeikkaajäähyjä hyökkäysalueella. Niistä meidän pitää kasvaa pois. Tänään ne taas nostivat päätään ja ovat huolimattomuutta, hän sanoi.

Jokerit on KHL:n läntisen konferenssin sarjataulukossa kuudentena. Pudotuspeliviivan alapuolella oleva Avangard Omsk on vain kolmen pisteen päässä.

Jokereiden kotiotteluputki kattaa vielä kolme ottelua. Seuraavaksi vastaan tulee keskiviikkona HK Sotshi.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: Jokerit otti kovan voiton – Ilveksen tähti laskussa

Kommentoi Facebookissa