Kovatasoinen peli – Jokerit sai taipua hieman kyseenalaisella maalilla

Jokerit on pelasi venäläisrahoitteisessa KHL-liigassa 2014-22 (Kuva: Mikko Taipale / Jokerit)

Jokerit pelasi venäläisrahoitteisessa KHL-liigassa 2014-2022. (Kuva Mikko Taipale/ Jokerit)

Lokomotiv Jaroslavl voitti Jokerit jatkoajalla lukemin 2-1. Jokerit jatkaa kuitenkin läntisen konferenssin kärjessä.

JÄÄKIEKKO Lokomotiv Jaroslavl ja Jokerit kävivät tiukan väännön Jaroslavlissa keskiviikkona. Tasainen taisto päättyi lopulta kotijoukkueen jatkoaikavoittoon maalein 2-1.

Ottelun avausmaalin viimeisteli toisessa erässä Teemu Turunen. Syötön antoi Brian O’Neill, joka viimeiseen neljään otteluun on kerännyt tehopisteet 3+5=8.

Jokereiden ilo päättyi Turusen maaliin. NHL:ssä komean uran pelannut Artem Anisimov tasoitti 1-1:een. Jatkoajalla Aleksander Jelesin teki voittomaalin hieman kyseenalaisen kiekonriiston jälkeen.

– Tämä oli erittäin kovatasoinen ja korkealaatuinen peli. Toisessa erässä meillä oli selkeästi ongelmia pelaamisen kanssa. Hyvä merkki on, että sitten pystyttiin paras erä pelaamaan kolmannessa. Olemme hyvässä iskussa ja pystymme pelaamaan hyvällä tasolla, kommentoi Jokereiden päävalmentaja Lauri Marjamäki seuransa nettisivuilla.

Takaiskumaalit ottivat Marjamäkeä päähän. Jatkoaikamaalihan oli hieman kyseenalainen.

– Maalin peli, tiukka peli. Vähän jäivät molemmat takaiskumaalit kaivelemaan. Mutta ei voi mitään, mennään eteenpäin ja perjantaina on taas iso haaste edessä, Marjamäki sanoi.

Jokerit sai kuitenkin yhden pisteen edettyään jatkoajalle. Jokerit jatkaakin KHL:n läntisen konferenssin kärjessä.

Jokerit jatkaa kauttaan perjantaina Helsingissä. Vastaan tulee Moskovan TsSKA, joka on läntisessä konferenssissa kolmantena kolme pistettä Jokereita perässä.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: Jokerit murskaava Moskovassa – Mörkö näytti tappelutaitojaan

Kommentoi Facebookissa