Lähes 92 miljoonan euron Eurojackpot-voitto pelattiin Siilinjärvellä – kaikkien aikojen suurin potti

Eurojackpotin jättipotin voittajia oli sittenkin kolme.

Jättipotti on tuonut toisille onnen, monet haikailevat rikkauksien perään. (Kuva Veikkaus)

Voittokupongin myyneen K-kauppiaan mukaan kyseessä oli 50 hengen porukka.

RAHAPELIT Eurojackpotin 90 miljoonan euron maksimipotti osui Suomeen perjantai-illan arvonnassa. Voiton tuonut peli oli pelattu K-Supermarket Herkkupadassa Siilinjärvellä. Kauppiaan mukaan kyseessä oli 50 hengen porukka.

Voittopeli oli järjestelmäpeli, johon osui ensimmäisen voittoluokan 5+2-tuloksen lisäksi kaksi 5+1-voittoa ja muita pienempiä alavoittoja. Alavoittojen vuoksi voittosumma nousi lähes 92 miljoonaan euroon, mikä teki voitosta kaikkien aikojen suurimman Eurojackpot-voiton. Tarkka voittosumma oli 91 938 695,00 euroa.

– Aivan uskomattoman hienoa, että onni suosi meitä jälleen ja saimme Suomeen kaikkien aikojen suurimman Eurojackpot-voiton! Lämpimät onnittelut sekä voittopelin pelanneelle että onnekkaaseen myyntipaikkaan, Veikkauksen onnenpelien liiketoimintaryhmän johtaja Anu Kytö iloitsee.

Järjestelmäpelaamisella tarkoitetaan usean rivin pelaamista yhteen ruudukkoon. Järjestelmäpelit ovat täydellisiä järjestelmiä eli peli sisältää kaikki ne yksittäisrivit, jotka valituista numeroista voidaan muodostaa.

Peliä ei oltu pelattu Veikkaus-kortilla, joten voitto tulee lunastaa pelitositetta vastaan Veikkauksen pääkonttorilta Helsingistä.

Kyseessä oli Suomen 16. Eurojackpotin päävoitto ja ensimmäinen Suomeen tullut päävoitto tänä vuonna. Edellisen kerran päävoitto tuli Suomeen viikolla 46/2018, jolloin Eurojackpotissa oli niin ikään jaossa 90 miljoonan euron maksimipotti. Täysosumia löytyi tuolloin viisi, joista yksi espoolaisen nettipelaajan rivistä. Suomalaispelaaja voitti 18 miljoonaa euroa.

Päävoitto 90 miljoonaa euroa on voitettu aiemmin vain seitsemän kertaa. Maksimipotti osui edellisen kerran kokonaisuudessaan Suomeen helmikuussa 2018, kun Loimaan Prismassa pelannut porukka voitti jättipotin. Peli oli jaettu viiteen osaan, mutta porukassa oli neljä henkilöä. Eurojackpotin pelaaminen alkoi maaliskuussa 2012.

  • EDIT 11.15: Lisätty tieto porukkavoitosta

Lue myös: Lapualla pelanneelle 10 miljoonaa euroa – Loton kymppikerhossa on ollut vasta yksi jäsen

Kommentoi Facebookissa