Norwichin ja Teemu Pukin alakulo jatkuu – putoaminen selviö

Teemu Pukki pelaa Norwich Cityn joukkueessa.

Teemu Pukki pelaa Norwich Cityn joukkueessa. (Kuva AOP)

Norwich hävisi elintärkeän ottelun Watfordille 1-2. Avauksessa ollut Teemu Pukki ei onnistunut maalinteossa.

JALKAPALLO Norwich Cityn tappiokierre Englannin Valioliigassa jatkui tiistaina vieraskentällä Watfordia vastaan. Norwich sai aikaisen johtomaalin, mutta hävisi elintärkeän ottelun lopulta 1-2.

Emiliano Buendian komea laukaus siirsi Norwichin johtoon 4. minuutilla. Craig Dawson tasoitti 10. minuutilla ja voittomaalin viimeisteli Danny Welbeck toisen puoliajan alussa saksipotkulla.

Buendia teki Norwichille joukkueen ensimmäisen maalin juhannuksena päättyneen koronatauon jälkeen. Maali oli hänelle kauden ensimmäinen, mutta paljoa se ei häntä lohduttanut, kun Norwichin putoaminen on käytännössä varmistunut.

Pysyäkseen Valioliigassa pitäisi Norwichin voittaa kaikki neljä viimeistä otteluaan. Vaikka joukkue tähän pystyisi, ei sarjapaikka sittenkään säilyisi, jos Watford voittaisi neljästä viimeisestä ottelustaan yhden.

Juttuvinkki: Sami Hyypiä – aliarvostettukin suomalaisen urheilun supertähti

Teemu Pukki oli Watford-ottelussa Norwichin avauksessa. Hän sai peliaikaa 83 minuuttia, mutta tähtihetket jäivät vähiin.

Pukin piti alun perin pelata kesä-heinäkuussa Suomen paidassa jalkapallon EM-kisoissa. Siisti kesä, kuten Pukki itse haastattelussa Huuhkajien EM-kisapaikan varmistuttua kuvaili, onkin koronan myötä vaihtunut alakuloon tyhjien katsomoiden edessä.

Vielä syksyllä Pukki mätti Valioliigassa maaleja ja taisteli maalipörssin kärkitiloista. Nyt hän on kuin varjo viime syksyn loistostaan. Syynä on sekin, ettei Norwich kykene luomaan Pukille kunnollisia maalipaikkoja.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: HJK tehnyt isoja sukelluksia – Aki Riihilahden uskottavuus nyt puntarissa

Kommentoi Facebookissa