Suursuosikki HJK hävisi Veikkausliigassa – kauden ensimmäinen tappio

Inter juhlii maalia.

Inter juhlii maalia. (Kuva AOP)

FC Inter päihitti HJK:n perjantaina Veikkausliigan huippuottelussa.

JALKAPALLO Veikkausliigassa viime kaudella pahasti alisuorittanut HJK koki perjantaina kauden ensimmäisen tappionsa. FC Inter voitti HJK:n Turussa maalein 1-0.

Avausmaalia saatiin odotella pitkään, mutta lopulta 83. minuutilla se tuli. Connor Ruane laukoi vaarallisesti kohti Klubi-maalia, Antonio Reguero torjui pallon eteensä ja irtopallossa oli ensimmäisenä Timo Furuholm, joka siirsi maalin edestä Interin johtoon. Maali oli Furuholmille jo 91. Interin paidassa.

Interin voiton voidaan sanoa olleen ansaittu. Se sai ottelussa enemmän tekopaikkoja ja esiintyi muutenkin vahvasti. HJK oli hieman vaisu.

Juttuvinkki: HJK tehnyt isoja sukelluksia – Aki Riihilahden uskottavuus nyt puntarissa

Inter nousi voiton myötä yhdeksään pisteeseen ja Veikkausliigan kärkeen. Se on voittanut yhdeksän ottelua ja hävinnyt yhden. HJK:n saldo on nyt kaksi voittoa ja yksi tappio. Helsinkiläiset ovat sarjassa nyt neljäntenä.

Illan toisessa huippuottelussa hallitseva mestari KuPS ja Tampereen FC Ilves jäivät maalittomaan tasapeliin. Sarjataulukossa toisena oleva KuPS jatkaa tappioitta

Rovaniemellä nähtiin maali-iloittelua, kun RoPS ja FC Haka jakoivat pisteet 2-2-tuloksella. RoPS avasi kauden pistetilinsä.

IFK Mariehamn voitti Seinäjoella SJK:n 2-1. Sarjataulukossa IFK Mariehamn nousi viidenneksi. SJK putosi kuudenneksi.

Teksti Otto Palojärvi ja Ville Hirvonen

Lue myös: Jalkapallon MM-kisat erikoiseen ajankohtaan

Kommentoi Facebookissa